Världens modernaste veteranbil

svart veteranbil

Låt oss säga att du är en som älskar äldre bilar men trots det, inte klarar sig utan dagens underbara teknologi. Hur kan du förena veteranbilsägande med kärlek till modern teknik? Som tur var finns det många tredjepartslösningar som passar perfekt för just dig. 

Modern belysning

En av de största framstegen som har börjat implementeras på senare år är användandet av LED-belysning. Dessa lamporna drar dels mindre energi för samma ljusstyrka vilket i sin tur rent praktiskt brukar betyda både bättre belysning och lägre energikonsumtion. Den andra och kanske främsta fördelen är att dessa lamporna håller betydligt längre på grund av både lägre känslighet mot fysisk påverkan och längre naturlig livslängd.

Backkameror

Inte ens backkameror är något som idag är låst till de modernaste bilarna. Det finns nämligen kit att köpa som är väldigt att installera. Allt enheterna behöver för att fungerar är strömförsörjning då själva kommunikationen med bild sker trådlöst. På så sätt är åverkan man behöver göra på själva fordonet minimal.

GPS

GPS eller färddator är idag något som väldigt enkelt går att fixa till bilen. En vanlig och billig lösning är att helt enkelt installera en hållare åt mobiltelefonen då de idag oftast har inbyggda GPS-lösningar. Med en mobiltelefon eller surfplatta får du även en lösning för musik så länge du dessutom har installerat högtalare i bilen. Även där går det dock att hitta lösningar som inte gör någon åverkan på bilen. Bluetoothhögtalare gör att du trådlöst kan koppla in mobiltelefonen och placera högtalaren på en annan plats i bilen. De brukar dessutom vara batteridrivna vilket än en gång förenklar installation i bilen.